Tartalommarketing és menedzsment

Közösségi média,
content marketing

Kezeljük a közösséged!

Úgy érzed, hogy márkádnak, cégednek, termékednek, szolgáltatásodnak szüksége lenne közösségi média stratégiára, de nem tudod, hogy kezdj neki? Igényeid és céljaid megismerése után segítünk az ehhez szükséges oldalaid (Facebook, YouTube, Google+, Instagram, Twitter, Pinterest, stb.) létrehozásában és folyamatos menedzselésében, kampányokat dolgozunk ki számodra, a szükséges kreatív eszközöket (applikációkat, képeket, videókat, stb.) elkészítjük, elhelyezzük és gondozzuk a felületeken, nyereményjátékokat szervezünk és menedzselünk. De ha arra van igényed, kezeljük Facebook vagy YouTube hirdetéseidet is. A beérkező üzeneteket, kommenteket alacsony reakcióidővel folyamatosan moderáljuk, előzetes útmutatásaid alapján kezeljük, megválaszoljuk, ezáltal közösségi média jelenléted interaktív és élő lesz, ahogy azt célcsoportod el is várja! Közösséged épüléséről, a kampányok teljesüléséről és az elvégzett feladatokról, eredményekről rendszeresen riportot készítünk, folyamatosan útba igazítunk, hogyan tudsz még jobb eredményeket elérni a közösségi médiában.

I. Célcsoport

Határozd meg számunkra a célcsoportot! Adj lehetőleg minél pontosabb leírást róluk, de ha nem megy, akkor segítünk: egyedi fejlesztésű online kérdőívünk segítségével minden fontos információt megtudhatsz róluk!

II. A fő üzenet

Mondd el nekünk, mi a fő üzeneted? Mit szeretnél mindenképpen eljuttatni a számodra legfontosabb fülekbe? Minden felületen az oda legjobban illő natív tartalmakat használjuk, így biztos lehetsz benne, hogy a legkisebb holtszórással fog eljutni mondanivalód a célcsoportodhoz.

III. Kampány

Határozd meg számunkra a kampányidőszakot! Biztos sokszor hallottad már, hogy azonnal nem lehet eredményeket elérni, ezt sajnos mi is meg kell, hogy erősítsük. Abban nem tudunk segíteni, hogy máról holnapra elérd a céljaid, de abban igen, hogy a célcsoportod stílusában, az ő elvárásaiknak megfelelően, az általuk rendszeresen használt felületeken folyamatosan kommunikálva eljussanak hozzájuk üzeneteid, és mind jobban kötődjenek hozzád!

Lehetőségek a Facebookon túl

Számodra csak a Facebook, esetleg a YouTube jelenti a közösségi médiát? A Twitter, Instagram, Pinterest, Snapchat, Swarm, Vine és társai valóban kevesebb felhasználót tudnak egyelőre felmutatni Magyarországon, de azért nem érdemes róluk megfeledkezni, főleg mivel használatuk nem jár jelentős extra költségekkel. Terméked, szolgáltatásod és céljaid, igényeid megismerése után összeállítjuk számodra a legmegfelelőbb közösségi média-mixet, amelyet folyamatosan működtetünk, hogy minél több módon eljuthasson üzeneted a célcsoportodhoz!

Amire mindehhez szükségünk van…

megbízás

célok és célcsoport meghatározása

feladat pontos meghatározása (ebben segítünk, ha kell)

fő üzenet megadása

kampányidőszak kitűzése

hirdetések esetén büdzsé

További szolgáltatásaink

Weboldal, online tartalom

Márkád, terméked, szolgáltatásod és igényeid, céljaid és elvárásaid megismerése alapján kidolgozzuk számodra a megfelelő online tartalmi stratégiát!

bővebben

Gerillamarketing

Az MRCom számára minden olyan kampány gerilla, amikor a befogadó úgy találkozik az üzenettel, hogy eleinte nem is tudja, valójában kereskedelmi céllal szólítják meg.

bővebben