Reszponzív weboldal

Webfejlesztés,
online
tartalom

Kell egy weboldal!

Van már weboldalad, de nem használod ki igazán? A legtöbb cég így van ezzel. Azzal mindenki tisztában van ma már, hogy weboldal nélkül nehéz bármilyen termékkel vagy szolgáltatással a piacon lenni. A legtöbben ingyenes reklámfelületként tekintenek egy weboldalra, viszont itt megáll a tudomány! Az alapvető információkat legtöbben feltüntetik, de sokszor már azt sem a célcsoport szája íze szerint megfogalmazva, így viszont nem megy át az üzenet. A nem megfelelően összerakott, lefejlesztett és releváns tartalommal rendszeresen frissített weboldal többet árthat, mintsem használ, ha a site nem sugároz profizmust, a látogató számára azonnal lejön a nem megfelelő hozzáállás. Ráadásul a nem megfelelően frissített, rendszeresen kezelt- és karbantartott oldalakat a keresők is “elfelejtik” megtalálni.

Igényeid szem előtt tartjuk!

Igényeid felmérése után összeállítjuk a legmegfelelőbb oldalszerkezetet, javaslunk olyan funkciókat, amelyeket a látogató és te is hasznosnak fogsz találni. Megtervezzük a célok eléréséhez legmegfelelőbb design-t, és nekikezdünk a fejlesztésnek. Már a programozáskor (és az után is mindvégig) szem előtt tartjuk a SEO alapelveket, azaz próbáljuk biztosítani, hogy oldalad minél jobb helyen szerepeljen a számodra releváns kulcsszavakra történő keresésekre kapott találati listában. Abban már az elején biztos lehetsz, hogy oldalad nem csak az asztali számítógépek monitorain, hanem a mobileszközökön is jól fog mutatni, könnyen olvasható és használható lesz, hiszen napjainkban többek között ezt már a Google is elvárja. Ha már van weboldalad, nem kell attól tartanod, hogy eddigi tartalmaid, szövegeid, cikkeid, képeid, videóid vagy adatbázisod elvész, mindent megteszünk, hogy ezek a leggördülékenyebben migrálva legyenek az új site-ra.

Mindenre van megoldásunk!

Márkád, terméked, szolgáltatásod és igényeid, céljaid és elvárásaid megismerése alapján kidolgozzuk számodra a megfelelő online tartalmi stratégiát, elkészítjük azokat a cikkeket, képeket vagy videókat, amelyek nélkül az oldalad csak egy üres váz lenne, és ha szükség van rá, rendszeresen frissítjük a tartalmakat a későbbiekben is. Minden tartalom előállításánál szem előtt tartjuk a keresőoptimalizáltságot, segítünk a Google-nak és társainak, hogy minél előkelőbb pozícióban találjanak rá tartalmaidra az általad meghatározott releváns keresések során.

Amire mindehhez szükségünk van…

megbízás

célok meghatározása

célcsoport megjelölése

feladat pontos meghatározása (ebben segítünk, ha kell)

meglévő tartalmaid kijelölése, amelyeket mindenképpen szeretnél a jövőben is megtartani

kulcsszavak meghatározása, amelyekkel szeretnél a keresőkben jó helyen szerepelni (ebben is segítünk)

További szolgáltatásaink

Közösségi média marketing és tartalomszolgáltatás

Összeállítjuk számodra a legmegfelelőbb közösségi média-mixet, amelyet folyamatosan működtetünk, hogy minél több módon eljuthasson üzeneted a célcsoportodhoz!

bővebben

Gerillamarketing

Az MRCom számára minden olyan kampány gerilla, amikor a befogadó úgy találkozik az üzenettel, hogy eleinte nem is tudja, valójában kereskedelmi céllal szólítják meg.

bővebben