21223
page-template-default,page,page-id-21223,stockholm-core-1.0.3,select-theme-ver-5.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Reszponzív weboldal

Webfejlesztés,

online tartalom

Kell egy weboldal!

Van már weboldalad, de nem használod ki igazán? A legtöbb cég így van ezzel. Azzal mindenki tisztában van ma már, hogy weboldal nélkül nehéz bármilyen termékkel vagy szolgáltatással a piacon lenni. A legtöbben ingyenes reklámfelületként tekintenek egy weboldalra, viszont itt megáll a tudomány! Az alapvető információkat legtöbben feltüntetik, de sokszor már azt sem a célcsoport szája íze szerint megfogalmazva, így viszont nem megy át az üzenet. A nem megfelelően összerakott, lefejlesztett és releváns tartalommal rendszeresen frissített weboldal többet árthat, mintsem használ, ha a site nem sugároz profizmust, a látogató számára azonnal lejön a nem megfelelő hozzáállás. Ráadásul a nem megfelelően frissített, rendszeresen kezelt- és karbantartott oldalakat a keresők is “elfelejtik” megtalálni.

Igényeid szem előtt tartjuk!

Igényeid felmérése után összeállítjuk a legmegfelelőbb oldalszerkezetet, javaslunk olyan funkciókat, amelyeket a látogató és te is hasznosnak fogsz találni. Megtervezzük a célok eléréséhez legmegfelelőbb design-t, és nekikezdünk a fejlesztésnek. Már a programozáskor (és az után is mindvégig) szem előtt tartjuk a SEO alapelveket, azaz próbáljuk biztosítani, hogy oldalad minél jobb helyen szerepeljen a számodra releváns kulcsszavakra történő keresésekre kapott találati listában. Abban már az elején biztos lehetsz, hogy oldalad nem csak az asztali számítógépek monitorain, hanem a mobileszközökön is jól fog mutatni, könnyen olvasható és használható lesz, hiszen napjainkban többek között ezt már a Google is elvárja. Ha már van weboldalad, nem kell attól tartanod, hogy eddigi tartalmaid, szövegeid, cikkeid, képeid, videóid vagy adatbázisod elvész, mindent megteszünk, hogy ezek a leggördülékenyebben migrálva legyenek az új site-ra.

Mindenre van megoldásunk!

Márkád, terméked, szolgáltatásod és igényeid, céljaid és elvárásaid megismerése alapján kidolgozzuk számodra a megfelelő online tartalmi stratégiát, elkészítjük azokat a cikkeket, képeket vagy videókat, amelyek nélkül az oldalad csak egy üres váz lenne, és ha szükség van rá, rendszeresen frissítjük a tartalmakat a későbbiekben is. Minden tartalom előállításánál szem előtt tartjuk a keresőoptimalizáltságot, segítünk a Google-nak és társainak, hogy minél előkelőbb pozícióban találjanak rá tartalmaidra az általad meghatározott releváns keresések során.

Amire mindehhez szükségünk van…

weboldal-kozossegi-media-gerillamarketing-megbizas

megbízás

weboldal-kozossegi-media-gerillamarketing-celok

célok meghatározása

weboldal-gerillamarketing-celcsoport

célcsoport megjelölése

weboldal-kozossegi-media-gerillamarketing-feladat

feladat pontos meghatározása (ebben segítünk, ha kell)

weboldal-tartalmak-kijelolese

meglévő tartalmaid kijelölése, amelyeket mindenképpen szeretnél a jövőben is megtartani

weboldal-kulcsszavak

kulcsszavak meghatározása, amelyekkel szeretnél a keresőkben jó helyen szerepelni (ebben is segítünk)

További szolgáltatásaink

kozossegi-media
Közösségi média marketing és tartalomszolgáltatás

Összeállítjuk számodra a legmegfelelőbb közösségi média-mixet, amelyet folyamatosan működtetünk, hogy minél több módon eljuthasson üzeneted a célcsoportodhoz!

gerillamarketing
Gerillamarketing

Az MRCom számára minden olyan kampány gerilla, amikor a befogadó úgy találkozik az üzenettel, hogy eleinte nem is tudja, valójában kereskedelmi céllal szólítják meg.