Gerillamarketing

Mindenhol ott leszel!

Újszerű, szokatlan, költséghatékony!

Sok cég számára a gerillamarketing egyenértékű a kevés pénzbe kerülő kampányolással. Ha így lenne, akkor mindenki ezeket az eszközöket használná. A Wikipédia bejegyzése szerint a gerillamarketing “minden olyan reklámozási mód, ami nem reklámfelületeken jelenik meg… Újszerű, szokatlan, legtöbbször meghökkentő módszereket használ az üzenetei célba juttatására.” Az MRCom számára minden olyan kampány gerilla, amikor a befogadó úgy találkozik az üzenettel, hogy eleinte nem is tudja, valójában kereskedelmi céllal szólítják meg.

Kreatív megoldások

Ehhez minden esetben eltérő, kreatív megoldások kellenek, amelyek napjaink reklám-elutasító fogyasztói számára is be- és elfogadhatóak. Igényeid, céljaid megismerése után tudjuk kialakítani a legmegfelelőbb megoldást, ami lehet promóció, nyereményjáték, mobilapplikáció, Facebook applikáció, víruskampány, buzz (szóbeszéd) generálás, szponzorációs megjelenés, ismert ember (véleményvezér) bevonása, vagy még számtalan más kreatív megoldás. Eredményesen csináltunk már végig számos gerilla kampányt, így biztosan meg tudjuk találni a te márkád, terméked, szolgáltatásod számára is a legmegfelelőbb ötletet!

Amire mindehhez szükségünk van…

megbízás

célok meghatározása

célcsoport megjelölése

feladat pontos meghatározása (ebben segítünk, ha kell)

További szolgáltatásaink

Weboldal, online tartalom

Márkád, terméked, szolgáltatásod és igényeid, céljaid és elvárásaid megismerése alapján kidolgozzuk számodra a megfelelő online tartalmi stratégiát!

bővebben

Közösségi média marketing és tartalomszolgáltatás

Összeállítjuk számodra a legmegfelelőbb közösségi média-mixet, amelyet folyamatosan működtetünk, hogy minél több módon eljuthasson üzeneted a célcsoportodhoz!

bővebben